Styret i Idd og Enningdalen historielag fremmer følgende forslag til vedtektsendringer til behandling på Årsmøtet i 2016
Begrunnelse
For å tydeliggjøre Arrangementskomiteens ansvarsområde sett i lys av andre komiteers oppgaver, f.eks. Stevnekomiteen, foreslås en navneendring til Mat- og serveringskomiteen, samt en presisering av komiteens oppgaver, i tråd med dagens praksis.
For å få til dette er det nødvendig med noen endringer i vedtektene.
Forslag til vedtektsendringer.
I §5 pkt.5a endres «leder for Arrangementskomiteen for 2 år» til isteden å være:
Leder for Mat- og serveringskomiteen for 2 år.
I §7 pkt.b endres første setning fra å være «Arrangementskomiteen har ansvar for den praktiske tilretteleggingen ved lagets medlemsmøter, stevner og andre arrangementer» til isteden å være:
Mat- og serveringskomiteen har ansvar for mat og drikke, samt salg og servering av dette ved lagets medlemsmøter, stevner og andre arrangementer.
20. februar 2016
For styret
Eivind Løvås, leder